grijze bank met fauteuil
twee banken
grijze banken
hoekbank

Nieuwe bank kopen?

De bank is het meubelstuk in de woonkamer waar je samen komt. Wanneer u thuis komt van u werk of een dagje weg bent geweest is het heerlijk om direct op uw bank neer te ploffen. Het is daarom ook belangrijk dat uw bank comfortabel is en bij uw interieur past. Bij Woninginrichting Wachtmeester heeft u keuze uit talloze banken en u vindt bij ons altijd een breed assortiment. Al onze banken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ultiem comfort.

Natuurlijk is het belangrijkste dat u kiest voor een bank die bij u past. Maar er zijn meer dingen waar u rekening mee kunt houden. Voor welk materiaal kiest u? Welke kleur past het beste in mijn huis? Voor welk merk kies ik? Allemaal keuzes die gemaakt moeten worden voordat je een bank aanschaft. Laat u door ons inspireren en adviseren!

Tweezits, driezits of toch een hoekbank?

De ruimte in huis is een goede leidraad om u te helpen bij de keuze voor van bankstel. Kleinere ruimtes bieden vaak minder mogelijkheden waardoor het een logische keuze is om dan voor een tweezits te kiezen. Deze tweezits banken kunt u prima uitbreiden met bijvoorbeeld een hocker of een mooie fauteuil.

Waarom is Woninginrichting Wachtmeester zo voordelig?

Uw huis hoeft niet vol te staan met dure meubels om gezellig en stijlvol te zijn. U hoeft alleen maar slim te winkelen! Wij zijn continue bezig om nieuwe, leuke en voordelige meubelstukken aan onze collectie toe te voegen. Daarom kunt u bij ons kwalitatief goede banken kopen met een leuke prijs.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze banken

Of het nu gaat om loungebanken, hoekbanken of sofa’s, bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van uw ideale bankstel. In onze winkel vindt u een compleet aanbod aan tweezits en driezitsbanken in verschillende uitvoeringen. Heeft u advies nodig over onze banken? Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u misschien even proef komen zitten? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge