tweepersoons bed
tweepersoons bed
kasten voor in de slaapkamerkasten voor in de slaapkamer
bedden
tweepersoons bed
twee witte kasten voor in de slaapkamer
beddenbedden

Bedden

Wat is een slaapkamer zonder een bed?

Als u een bed gaat kopen is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Kies de afmeting die bij u en uw slaapkamer past en zorg ervoor dat u er een goed matras bijkoopt. In onze winkel kunt u rekenen op een goed en deskundig slaapadvies. Houd bij het kopen van een nieuw bed rekening met de sfeer die u wilt creëren. De bedden van Woninginrichting Wachtmeester zijn er in iedere prijsklasse en zijn altijd uit voorraad leverbaar, van voordelige tot luxe bedden.

Hoe groot is de ruimte en wat voor sfeer wilt uw in u slaapkamer? Wilt u een romantisch bed, een praktisch bed met opbergmogelijkheden of wilt u de luxe van een hotelkamer? Heeft u plek voor een lekker groot bed of is een extra lang bed wel zo fijn met uw lengte? Allemaal zaken waar u rekening mee moet houden als u een bed gaat kopen.

Hoe kiest u een goed matras?

Een goed passend matras kiezen is een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

  • Wat moet u weten als u opzoek gaat naar een nieuw matras?
  • Welke maat heeft u nodig? Een extra lang of extra breed bed?
  • Is uw huidige bedbodem stevig of juist zacht en is deze verstelbaar of niet?
  • Welke hardheid heeft uw voorkeur? Zacht, gemiddeld, hard?
  • Wilt u de matrassen gekoppeld hebben om van twee losse matrassen één geheel te maken?
  • Is uw kussen ook aan vervanging toe? Neem uw kussen even onder de loep als u opzoek gaat naar een nieuw matras.

Als u de tijd neemt om u te laten adviseren in de mogelijkheden, dan zorgt u er voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Vergelijk daarom alle type matrassen met elkaar en vindt uit welk matras het beste bij u past. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Alleen dan kunnen we samen tot het beste matras komen.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze bedden

Bij Woninginrichting Wachtmeester vindt u de beste én mooiste producten voor uw slaapkamer tegen lage prijzen. In onze winkel kunt u ideeën opdoen en natuurlijk kunt u ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bed bodems uitproberen en vergelijken. Heeft u advies nodig over onze bedden? Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge