eetkamerset met donkere stoeleneetkamerset met donkere stoelen
eetkamerset met lichte tafeleetkamerset met lichte tafel
eetkamerset met grijze stoelen
eetkamer met donkergroene stoelen
eetkamerset
eetkamer met zwarte stoelen
eetkamertafel met vier bruine stoeleneetkamertafel met vier bruine stoelen
eetkamertafel met stoeleneetkamertafel met stoelen

Eetkamer

Een eetkamer is meer dan een tafel met stoelen waar u kunt eten, het staat symbool voor samen zijn. Romantisch dineren met z’n tweeën, gezellig eten met de kinderen, of uren lang tafelen met vrienden. De eetkamer is meer dan alleen een ruimte om in te eten. Veel mensen kiezen ervoor om een eettafel en stoelen als één geheel te kopen, zo weet u zeker dat de meubels qua stijl en afmeting bij elkaar passen. Dit is gemakkelijker en vaak ook goedkoper dan de meubels individueel te kopen.

Welke eetkamer past het beste bij u?

De eethoek neemt een prominente plek in de keuken of eetkamer in. Het is daarom belangrijk om hier een prettige sfeer te creëren. Momenten waarop gegeten en gedronken wordt, zijn vaak één van de weinige momenten van de dag wanneer u niets hoeft te doen, het is daarom fijn als u zich goed voelt in uw eetkamer.

Als u graag een eetkamer hebt die praktisch schoon te houden is zijn er materialen die gemakkelijk schoon en mooi te houden zijn. Zo staat een zwarte eethoek of kast erg mooi in bijvoorbeeld een klassieke keuken, maar moet u er rekening mee houden dat u deze vaker moet schoonmaken. Tegenwoordig zijn er veel variaties op een standaard eethoek, zoals een hoge eettafel met barkrukken of eetkamerbanken in plaats van stoelen.

In stijl tafelen met de juiste eetkamermeubelen

Een mooi gedekte eetkamertafel geeft een uitnodigende uitstraling aan uw eetkamer. Met comfortabele eetkamerstoelen zult u het heerlijk vinden om uren (na) te tafelen. Ook met een tafel die u kunt uitschuiven bent u voorbereid op alle situaties. De vorm maakt dan net even het verschil. Bekijk in onze winkel wat de mogelijkheden zijn en wij helpen u graag met het vinden van een complete eetkamerset.

Lees ook ons artikel over tips bij de aanschaf van eetkamerstoelen. Klik op de knop op het artikel te bekijken.

Lekker tafelen in de eetkamer

De meeste mensen hebben een rechthoekige tafel in de kamer staan. Maar er zijn heel wat soorten eettafels te koop. Denk bijvoorbeeld eens aan een ronde, een vierkante of een ovale eetkamertafel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van jouw ideale eetkamer. In onze winkel vindt u genoeg ideeën voor de perfecte eetkamer. Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u misschien even komen kijken? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge