fauteuil zwart
twee fauteuils
fauteuil
twee fauteuils
fauteuils
fauteuil
donkere fauteuil

Fauteuils

Met een fauteuil wordt vaak een luxe, comfortabele stoel bedoeld. Deze soort stoel biedt u extra comfort door middel van armleuningen en een groter zitvlak dan de gemiddelde stoel. Het is de ideale plek om lekker tot rust te komen en in te relaxen, waardoor een fauteuil vaak de favoriete zitplek in het huis wordt. Onder andere hierom moet de stoel van goede kwaliteit zijn. Zo moet de zitting moet niet te diep zijn en de rugleuning niet te recht. Ook de stof waarmee de fauteuil bekleed is moet lang mee kunnen gaan. Bij Woninginrichting Wachtmeester begrijpen we deze eisen en doen we er alles aan om fauteuils van hoge kwaliteit te leveren.

Fauteuils, manueel en automatisch verstelbaar

Fauteuils zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo zijn er de standaardfauteuils waar u gewoon heerlijk in kunt zitten, maar ook de echte relaxfauteuils die een verstelbare hoofdsteun en voetensteun hebben. Ook zijn er fauteuils met een draaibare poot, de zogeheten draaifauteuils. Kortom, de fauteuils zijn er in vele varianten. Bij Woninginrichting Wachtmeester kunt u al deze soorten terugvinden in ons uitgebreide assortiment. Ook bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit eenvoudig handverstelbare stoelen of 1-2 motorig automatisch verstelbare stoelen. Door de enorme keuze aan stoffen en verscheidenheid aan modellen, vindt u altijd een fauteuil die bij u pas

Sta-op stoelen

In ons assortiment bieden wij ook sta-op stoelen aan. Sta-op stoelen zijn relaxfauteuils welke voorzien zijn van een elektromotortje. Het elektromotortje biedt op een veilige manier ondersteuning bij het opstaan en zitten.

Wilt u meer weten over sta-op stoelen? Bekijk dan onze pagina over sta-op stoelen.

Ontdek onze relaxstoelen

Wij begrijpen dat het door onze ruime keuze moeilijk kan zijn om een geschikte fauteuil te vinden voor uw interieur. Heeft u advies nodig over onze fauteuils? Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u misschien even komen proefzitten? Kom in alle gevallen gerust eens bij ons langs in Nieuw-Weerdinge!

  • 0591 – 52 13 63
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge