kleine houten kast
ladekast zwart
vakkenkast zwart
houten kast
bruine houten kast
wandkast
bruine kast laag
twee lichte kasten
houten kast
houten klast glas

Kasten

Bent u op zoek naar een dressoir voor in de hal, een opbergkast voor de woonkamer of een stijlvolle open kast voor in de woonkamer, u vindt het allemaal in het ruime assortiment van Woninginrichting Wachtmeester. We bieden volop keuze in materiaal, vorm en kleur. Of u nu van klassiek, modern, trendy of functioneel houdt, bij ons vindt u ongetwijfeld uw ideale kast.

Een kast is heel erg bepalend voor het uiterlijk van een kamer. Zonder kasten kan uw huis snel rommelig en onoverzichtelijk worden. Berg uw spullen op in handige kasten, houd uw huis lekker opgeruimd en vindt u al uw spullen gemakkelijk terug. Behalve handig heeft een kast ook invloed op de sfeer in uw woning, een kast kan bijvoorbeeld ook een pronkstuk zijn van uw interieur.

Opbergkast

Een opbergkast kan zowel groot als klein van formaat zijn en u kunt er dus één kopen die ook daadwerkelijk in de desbetreffende kamer past. Hij beschikt over veel schappen, een schuifdeur of twee grote openslaande deuren. Bovendien is hij simpel van design en kunt u er dus gemakkelijk één kopen die bijvoorbeeld goed bij uw bankstel past.

Open kast

Iedereen heeft behoefte aan voldoende opbergruimte en deze opbergruimte kan ook gebruikt worden om meer sfeer en warmte te creëren in uw woning. Een open kast is een mooie manier om bepaald spullen tentoon te stellen. Bijvoorbeeld foto’s van uw laatste vakantie in een mooi fotolijstje, boeken die u graag leest of een paar kaarsen. Het is juist de bedoeling om die op een plaats te hebben staan waar iedereen ze kan zien.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze kasten

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de geschikte kast te vinden voor uw interieur. Gaat u voor een open of een dichte kast? Er is veel mogelijk op het gebied van kasten en wij willen u graag adviseren in het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge