Laminaat
laminaat keuzes

Laminaat

Als u laminaat gaat kopen is het van belang te letten op de slijtvastheid van de vloer en de ruimte waar u de vloer gaat leggen, ook de ondergrond is belangrijk. In veel situaties is het verstandig om een geluiddempende en egaliserende ondervloer te leggen. Laminaatvloeren bieden een aantal belangrijke voordelen boven een houten vloer of een parketvloer. Het belangrijkste verschil is de prijs. Laminaatvloeren zijn vele malen voordeliger dan een houten vloer of een parketvloer

Met laminaat is uw vloer gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten, want het heeft een verzegeld oppervlak. Ook kunnen onze laminaatvloeren worden gecombineerd met vloerverwarming. Met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing laten onze vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren.

Wat is laminaat eigenlijk?

Het is een van de populairste vloersoorten in Nederland en is niet meer weg te denken uit onze huizen. Maar wat is laminaat eigenlijk? Laminaat is een meerlaags kunststof vloeren product samengesmolten door middel van een laminatieproces. Het combineert een fotoprint van hout met een duidelijke beschermende toplaag. De binnenste kern laag is meestal samengesteld uit melaminehars en vezelplaat materiaal wat ook wel bekend staat als MDF. Laminaat is sterk gegroeid in populariteit, wellicht omdat het steeds makkelijker te installeren en te onderhouden is dan de meer traditionele vloeren zoals hardhouten vloeren. Ook is het duurzamer en hygiënischer.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ons aanbod van laminaat

U bent opzoek naar een vloer die duurzaam is en van uitstekende kwaliteit is voor de laagste prijs. Wij begrijpen dat als geen ander en ons assortiment sluit hier uitstekend op aan! Graag lichten wij u nog wat verder in over wat de kwaliteit van laminaat precies bepaalt en wat laminaat nou precies is. Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u misschien even komen kijken? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge