Laminaat
PVC Vloeren
Laminaat

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn houtvrije vloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Dankzij de huidige technieken zijn PVC vloeren niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal keren over een PVC vloer gelopen zonder dat u het in de gaten had.

De PVC vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt, dat is ook niet zo gek want het heeft veel te bieden. De vloeren zijn bijzonder duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stevig en geluiddempend. Daarnaast is het tevens zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Wat is een PVC vloer?

PVC staat voor Polyvinylchloride, maar wordt ook wel vinyl genoemd. Omdat PVC goedkoop en eenvoudig te bewerken is, wordt het veel toegepast in allerlei takken van de industrie ter vervanging van onder andere hout en beton. PVC is heel erg duurzaam en vereist weinig onderhoud, u kunt dus relatief goedkoop een vloer van hoge kwaliteit aanschaffen. De PVC wordt ook nog voorzien van een slijtlaag, deze draagt bij aan een nog langere levensduur van de vloer. De garantie op de vloeren is dan ook erg lang en varieert van 10 tot 25 jaar. De daadwerkelijke levensduur zal vaak langer zijn, maar dit is afhankelijk van hoe intensief de vloer wordt gebruikt.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze vloeren

Wij begrijpen dat het door onze ruime keuze aan vloeren moeilijk kan zijn om de juiste optie te vinden voor uw interieur. Benieuwd naar de voordelen van onze PVC vloeren? Of wilt u misschien even komen kijken? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

De voordelen op een rijtje

  • Extreem stabiel
  • Plaatst eenvoudig
  • Reinigt eenvoudig
  • Verbergt oneffen ondervloer
  • 100% watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestisch dempend