Raamdecoratie
Raamdecoratie

Gordijnen

Door gordijnen te gebruiken in uw interieur krijgt u direct meer sfeer in de kamer. Gordijnen creëren namelijk warmte en huiselijkheid, ze geven u meer privacy en ze filteren het daglicht. De keuze voor gordijnen of andere raamdecoratie is daarom ook een belangrijke en sfeerbepalende keuze. Wilt u bijvoorbeeld gordijnen of raamdecoratie voor de slaapkamer gaan kopen? Denk dan goed na of u verduisterende of lichtdoorlatende materialen wenst. Ook voor de woonkamer is het van belang dat u goed nadenkt over het materiaal, maar ook over bijvoorbeeld de lengte van de gordijnen. Wilt u graag gordijnen tot op de vensterbank of tot op de vloer? Wilt u uw raambekleding laten opvallen of juist zo onopvallend mogelijk houden? Gaat u voor de klassieke gordijnen of juist voor moderne jaloezieën?

Vitrage

Vitrage is de ideale oplossing voor wie het interieur licht wil houden. Vitrage valt door de lichte en transparante stof soepel naar beneden en filtert het daglicht tot een zacht schijnsel. U krijgt hierdoor veel daglicht binnen en geen inkijk van buitenaf. De stoffen van nu hebben een subtiele glans, verfijnde patronen en zijn verkrijgbaar in natuurlijke materialen. Combineer vitrages met overgordijnen of raamdecoratie als u ook ’s avonds privacy wilt.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Laat je inspireren

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van betaalbare gordijnen van de hoogste kwaliteit. In onze winkel vindt u een zeer compleet aanbod. Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice?  Of wilt u weten hoe u het geheel af kunt maken met de mooiste gordijnaccessoires? Kom dan eens een kijken bij Woninginrichting Wachtmeester en laat u door ons adviseren.

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge