tafelkleden assortiment
Tafelkleden assortiment
Tafelkleden assortiment

Tafelkleden

Houdt u ook zo van het robuuste karakter van de tafelkleden van vroeger? Wij ook! Daarom kunt u bij ons in Nieuw-Weerdinge terecht voor deze authentieke tafelkleden. Deze prachtige kleden maken de inrichting van elke woning af en misstaan in geen enkel huis. Wilt u de tafelkleden in het echt bewonderen? Kom dan eens bij ons langs in Nieuw-Weerdinge! Dan kunnen wij u ook adviseren over welk tafelkleed het beste aan uw wensen voldoet.

Naast de authentieke en klassieke tafelkleden kunt u ook bij ons terecht voor de tafels waar deze op kunnen liggen. Of de stoelen die weer aan de tafels geschoven kunnen worden. Of de vloerkleden of vloeren waar deze stoelen weer op staan. Kortom: u kunt bij Woninginrichting Wachtmeester terecht voor uw complete interieur!

Onze tafelkleden

Maak uw inrichting compleet met de authentieke tafelkleden van Woninginrichting Wachtmeester. Haal de heerlijk klassieke sfeer in huis met robuuste en vertrouwde dessins. Ook voor de tafel waar het kleed op komt te liggen kunt u bij ons terecht!

Heeft u advies nodig aangaande de inrichting van uw woning? Of heeft u andere vragen? Kom dan gerust eens bij ons langs in Nieuw-Weerdinge!

  • 0591 – 52 13 63
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.