Tapijt
Tapijt
tapijt opties
Tapijt

Tapijten

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijten, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt.

Vorm van het tapijt

Met de vorm van het tapijt kunt u bijvoorbeeld de vorm van de ruimte benadrukken of juist niet. Door de afmeting kunt u de ruimte groter doen lijken dan deze in werkelijkheid is. Een te klein vloerkleed zorgt juist voor het tegenovergestelde, de ruimte kan dan kleiner lijken dan dat hij is. Ook kan u met de vorm en afmeting de architectuur van de ruimte versterken. Vierkant of rechthoekig is lang niet altijd de juiste keuze, misschien dat in uw kamer een geheel of gedeeltelijk rond vloerkleed, een vloerkleed met een schuine kant of een combinatie van twee verschillende vormen en structuren wel een veel betere keuze is.

Welk tapijt past bij uw interieur

Tapijten zijn er in vele kleuren, soorten en maten. Niet alleen kleur en vorm bepaalt de sfeer binnen uw interieur, maar ook het type vloerkleed dat u legt. Wij hebben enkele voorbeelden van tapijten uiteen gezet zodat u op deze manier kunt bepalen welk type voor uw interieur geschikt kan zijn.

Hoogpolig

Hoogpolige tapijten  stralen allure uit. Polen kunnen variëren in hoogte van ongeveer 4cm tot ruim 6,5cm. Zo is er voor iedereen een geschikt vloerkleed. Wanneer het  ook nog eens een afwisselende vleug heeft, krijgt het tapijt een levendig karakter.

Kindvriendelijk

Een vrolijk tapijt in allerlei vormen en kleuren is op een kinderkamer of in een speelhoek natuurlijk fantastisch. Wanneer kinderen op een tapijt spelen wilt u natuurlijk dat dit veilig gebeurd én dat dit tegen een stootje of “ongelukje” kan.

Natuurlijk

Een natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld wol geeft een rustige sfeer in uw interieur. Een tapijt past prachtig in zowel een landelijk, klassiek als modern interieur.
Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze tapijten

Of het nu gaat om hoogpolige tapijten of een modern tapijt, bij ons bent u aan het juiste adres voor het vinden van uw ideale tapijt. In onze winkel vindt u een compleet aanbod tapijten in verschillende kleuren, vormen en types. Heeft u advies nodig over onze tapijten? Heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Of wilt u graag onze tapijt staaltjes zien? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge