staande lamp
lamp
staande lamp
hanglamp
Verlichting
verlichting assortiment

Verlichting

Bij de inrichting van het huis besteden veel mensen te weinig aandacht aan de verlichting. Het juiste licht is echter heel belangrijk. U kunt met licht verschillende sferen creëren, interessante effecten bereiken of spelen met de dimensies in een ruimte.

Verlichting zorgt ervoor dat de ruimte gelijkmatig wordt verlicht. Denk daarbij aan een plafonnière of spotjes. Creëer daarna u eigen sfeer met individuele lampen of leg met die verlichting extra nadruk op bepaalde meubels of voorwerpen. Werkverlichting zorgt ervoor dat licht een praktische functie krijgt, zoals een leeslamp naast de stoel en de lamp boven de eettafel. Sfeerverlichting maakt de ruimte helemaal af en zorgt dat er nergens meer donkere hoeken zijn.

Klassieke lampen

Trends komen en gaan, maar klassieke verlichting raakt eigenlijk nooit uit de mode. De elegante vormen, kwalitatief hoogstaande materialen en bijzondere details brengen een unieke warme sfeer in uw huis. Van fraai gedecoreerde armaturen tot lampenkappen met subtiele verwijzingen naar vroegere tijden. Met klassieke verlichting voegt u stijl en klasse toe aan uw interieur. Omdat niet elke klassieke smaak hetzelfde is, kunt u kiezen uit vele tientallen modellen.

Eigentijdse lampen

Mooie strakke vormen, hoogwaardige materialen en een luxe uitstraling. Dát is wat u met eigentijdse verlichting in huis haalt. Hoewel het ontwerp van deze lampen vaak iets minder uitgesproken is dan bij designmodellen, kunt u met deze stijl toch enkele fraaie blikvangers aan uw interieur toevoegen. Van elegant vormgegeven hanglampen tot strakke staande modellen. Met eigentijdse verlichting kunt u echt alle kanten op en brengt u extra kwaliteit en luxe in uw interieur.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Ontdek onze verlichting

Op het gebied van verlichting zijn er veel verschillende modellen te verkrijgen. Wij hebben een groot assortiment lampen waar voor elk budget wel een lamp tussen zit. Heeft u advies nodig over de verlichting in uw huis? Heeft u vragen over onze lampen? Of wilt u gewoon ons aanbod zien? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge