woondecoratie
woonaccessoires
woonaccessoires
woonaccessoires
decoratie
decoratie vaas
decoratie beelden
decoratie
decoratie
decoratie tafels

Woonaccessoires en Decoraties

U wilt natuurlijk een sfeer in uw huis creëren die bij u en bij uw interieur past. Dat doet u onder andere met meubels, gordijnen en vloerkleden, maar ook met de leukste woonaccessoires en decoraties. Omdat u deze accessoires en decoraties gemakkelijk kunt wisselen, kunt u heel eenvoudig de sfeer in uw huis veranderen, bijvoorbeeld bij seizoenswisselingen. Zo kunt u in de donkere wintermaanden kiezen voor warme aardetinten en in de zomer gaan voor frisse en vrolijke kleuren!

Het leuke van onze woonaccessoires en decoraties is dat ze niet gebonden zijn aan een bepaalde interieurstijl. Maak uw interieur gezellig en warm met verschillende kleuren, stijlvolle elementen of een subtiel accent. Kortom, maak van uw huis een thuis met de woonaccessoires van Woninginrichting Wachtmeester.

woonaccessoires

Onze woonaccessoires

Maak uw inrichting compleet met de allerleukste en mooiste woonaccessoires van Woninginrichting Wachtmeester. Van boekenplanken en wandrekken tot dienbladen en geurkazen; van kandelaars en waxinelichthouders tot vazen en spiegels. Ook vindt u bij ons opbergmateriaal, letterbakken, tijdschriftenrekken en nog veel en veel meer.

Heeft u advies nodig over het inrichten van uw huis? Of heeft u vragen over onze exclusieve garantieservice? Neem dan gerust contact op, of kom bij ons langs in Nieuw-Weerdinge!

  • 0591 – 52 13 63
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge

Vazen en bloempotten

Bloemen fleuren een huis op en een mooie vaas of bloempot maakt een boeket of plant helemaal af. Sommige vazen of bloempotten zijn van zichzelf al zo mooi en stijlvol dat ze eigenlijk helemaal geen bloemen nodig hebben. Combineer glazen vazen of keramiek bloempotten van verschillende kleuren om uw interieur extra sfeer te geven.

Wanddecoratie

Bij het inrichten van een kamer wordt er eerst gekeken naar meubels en woonaccessoires, wat natuurlijk logisch is. Maar wat u gaat doen met de muren is minstens zo belangrijk. Door gebruik te maken van wanddecoraties maakt u uw interieur helemaal af. U kunt hier kiezen voor schilderijen, canvasdoeken, fotolijsten, wand- en muurstickers of bijvoorbeeld een spiegel.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.