Zonwering
Zonwering
zonwering

Zonwering

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Ook zorgt zonwering ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is en het geeft u de gewenste privacy. Er zijn verschillende soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering. Wij hebben enkele voorbeelden voor u uitgelicht.

Jaloezieën

Deze worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Deze populariteit komt doordat jaloezieën erg praktisch zijn. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, PVC of houten jaloezieën. Ook kunt u kiezen voor brede of smalle lamellen. Zo kunt u de jaloezieën volledig naar eigen wens samenstellen.

Rolgordijnen

Een rolgordijn kan, naast zonwering, ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt rolgordijnen perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen of rolgordijnen met een motief. Ook zijn er speciale rolgordijnen voor vochtige ruimtes. Deze zijn perfect voor in uw badkamer. Omdat rolgordijnen in vrijwel elke kleur verkrijgbaar zijn, kunt u de gordijnen eenvoudig toevoegen aan elk interieur.

Vouwgordijnen

Deze geven een warme en sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Vouwgordijnen vallen, in tegenstelling tot rolgordijnen, trapsgewijs naar beneden. De gordijnen bestaan uit banen van ongeveer 10 tot 30 centimeter. Vouwgordijnen zijn vaak gemaakt van polyester of katoen en zijn in verschillende stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Meer weten over ons aanbod? Bekijk dan ook eens onze facebook pagina.

Onze binnenzonwering

Op het gebied van zonwering zijn er talloze verschillende modellen te verkrijgen. Er is altijd wel een zonwering die past bij uw interieur en wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten raambekleding? Of wilt u gewoon ons aanbod zien? Neem dan contact met ons op via de telefoon, of neem een kijkje in onze winkel!

  • 0591-521363
  • Weerdingerkanaal nz 150
    7831 HK Nieuw-Weerdinge