Heerlijk zitten en relaxed opstaan...

met onze sta-op fauteuils

Van modern, klassiek tot trendy...

u vindt het bij Wachtmeester

Welke fauteuil past bij u?

Kom proefzitten en ontdek!

Fauteuil kopen Borger

Een fauteuil is een luxe stoel met veel comfort. Vaak wordt een fauteuil in de woonkamer geplaatst om een extra zithoek te creëren, maar een fauteuil past ook zeker in een studeerkamer of slaapkamer. Woninginrichting Wachtmeester heeft een uitgebreid assortiment aan fauteuils in uiteenlopende stijlen. Dus wilt u een fauteuil kopen in Borger en omstreken? Kom dan eens langs bij onze vestiging! Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale fauteuil.

Relax fauteuil

Een fauteuil voor elk interieur

Een fauteuil van Woninginrichting Wachtmeester is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo is er altijd een fauteuil die aansluit bij uw woonwensen. Kies bijvoorbeeld voor een moderne, leren fauteuil die mooi aansluit bij een industriële inrichting. Of kiest u liever een stoffen fauteuil die perfect matcht in een landelijke woonstijl? Wat uw woonwensen ook zijn, bij Woninginrichting Wachtmeester kunt u de perfecte fauteuil kopen voor uw woninginrichting.

Relax fauteuil

Sta-op fauteuils

Wist u dat u bij Woninginrichting Wachtmeester ook terecht kunt voor sta-op fauteuils? Sta-op fauteuils zijn relaxfauteuils welke een ondersteunende functie bieden bij het opstaan en zitten. Door het gebruik van een elektromotortje kan de stoel u als het ware omhoog en omlaag helpen zodat u veilig kunt opstaan en zitten. Ook zorgt een sta-op stoel ervoor dat u een goede zithouding aanneemt om verdere rugklachten of gewrichtsproblemen te voorkomen.

Wilt u graag meer informatie over onze sta-op fauteuils? In ons artikel over sta-op fauteuils leest u er meer over.

Meer informatie

Komen proefzitten?

Bent u benieuwd naar ons uitgebreid assortiment aan fauteuils? Wilt u eens komen proefzitten? Of wilt u meer informatie over onze fauteuils? Neem contact met ons op of kom dan eens langs bij onze vestiging in Nieuw-Weerdinge. Vanaf Borger bent u maar even onderweg!

Contact opnemen

Fauteuil kopen Borger | Fauteuils | Woninginrichting Wachtmeester