Een frisse uitstraling in uw woning creëren

Heeft u een drukke dag achter de rug en heeft u weinig tijd op alles grondig schoon te maken? Of wilt u graag uw woning wat frisser laten ogen zonder al te veel moeite? Wij geven u tips over hoe u snel uw woning een fris uiterlijk kan geven.

Bloemen

Bloemen op tafel zorgen voor een frisse en schone uitstraling. Een bosje bloemen op tafel zorgt ervoor dat uw woonkamer een frisse uitstraling krijgt. Daarnaast ruiken bloemen ook nog eens erg lekker, dus heeft u ook direct een frisse geur in huis. Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Ruim alles op

Om alles een frisse look te geven, is het slim om al uw accessoires, boeken enzovoorts ​weg te halen van alle horizontale oppervlakten in het zicht. Van bijzettafel tot boekenkast: haal alles leeg. Heeft u alles om u heen verzameld? Doe dan de kasten open om te zien wat u nog meer heeft. Geef alles een nieuwe plek en berg de rest op.

Meubels van de vloer

Heeft u meubels op de vloer staan? Meubels zonder poten zorgen ervoor dat een ruimte snel compact oogt doordat het vloeroppervlak niet meer zichtbaar is. Wanneer u uw meubels op poten zet, oogt de kamer ruimtelijker doordat de zichtbaarheid van de vloer niet verloren gaat. Daarbij kunt u ook makkelijker de ruimte onder de meubels schoonmaken.

Lichte accenten

Heeft u veel donkere meubels? Gebruik dan lichte accenten om het frisser te doen lijken. Gebruik bijvoorbeeld accessoires voor op de salontafel in lichte kleuren, of leg wat extra lichte kussens op de bank. Bent u op zoek naar lichte accessoires? Woninginrichting Wachtmeester heeft een ruim assortiment aan allerlei soorten accessoires voor uw woning. Kom eens bij ons langs om ons assortiment te bekijken.

Vermenigvuldig het licht

Een donkere kamer oogt automatisch minder fris. Heeft u weinig lichtinval in uw kamer? Gebruik dan spiegels om het natuurlijke licht te weerkaatsen in de woonkamer. Zo oogt uw woonkamer niet alleen een stuk lichter, maar dankzij spiegels creëert u ook meer diepte waardoor de kamer ook ruimtelijker oogt. Wilt u weten welke spiegel het beste past bij uw woninginrichting? Kom dan eens langs bij onze vestiging. Wij helpen u graag met professioneel advies voor uw woninginrichting.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen over hoe u uw woning een fris uiterlijk geeft? Of wilt u graag advies ontvangen over de inrichting van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij thuis zijn in wonen kunnen wij u voorzien van advies welke aansluit op uw wensen en behoeften.