Renovatie

Woninginrichting Wachtmeester heeft een interieurrenovatie uit mogen voeren voor de Protestantse Kerk Het Anker in Nieuw-Weerdinge. Dit project, dat we in augustus 2016 uit hebben gevoerd, betrof het vernieuwen van de vloeren en de raamdecoraties van het bijgebouw van de kerk. We zijn erg trots op en blij met het eindresultaat! Bekijk op deze pagina de foto’s van het project.

Project Het Anker
Project Het Anker

Nieuwe vloeren

Er zijn verschillende vloeren gebruikt tijdens het renovatieproject van Het Anker. Zo is er in enkele ruimtes gekozen voor een tapijtvloer, waar een warme uitstraling mee is behaald. In andere ruimtes is gekozen voor een zeer onderhoudsarme PVC-vloer. Deze vloeren zijn daarnaast van zeer hoge kwaliteit en daarmee ook erg duurzaam. Op deze manier kan Het Anker er weer voor een lange tijd tegenaan, zonder dat er tussendoor veel onderhoud gepleegd moet worden. De vloer is zelfs zo mooi geproduceerd dat hij nauwelijks te onderscheiden is van een houten vloer. Bekijk de foto’s en oordeel zelf!

Project Het Anker
Project Het Anker
Project Het Anker
Project Het Anker

Nieuwe raamdecoraties

Voor de raamdecoraties is gekozen voor multifunctionele, verticale lamellen. Op de foto’s kunt u zien dat deze lamellen een verduisterende functie kunnen vervullen, maar tegelijk ook veel licht door kunnen laten. Ze kunnen namelijk ‘gesloten’ worden, waardoor heel veel buitenlicht tegengehouden wordt en waardoor bijvoorbeeld presentaties en lessen op beamers volledig ongestoord gehouden kunnen worden. Daarnaast kunnen de lamellen ook opengedraaid worden, waarmee veel licht binnengelaten kan worden, en zelfs helemaal opzij getrokken worden, waardoor een maximale hoeveelheid licht het vertrek binnen kan komen. Sommige raamdecoraties komen zelfs tot de vloer, waarmee we een ruimtelijk effect hebben kunnen behalen.

Project Het Anker
Project Het Anker
Project Het Anker
Project Het Anker

Ook toe aan renovatie?

Is uw huis, verenigingsgebouw of andere vesting ook toe aan renovatie? Bij Woninginrichting Wachtmeester kunt u terecht voor al uw interieurprojecten. Neem gerust eens contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Nieuw-Weerdinge. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw situatie.